Produkti

Mozzarella sieri MINI

2016. gada 2. septembris

Miniatūrās svaiga Mozzarella siera bumbiņas ir lieliski piemērotas kā nelielām uzkodām un kanapē maizītēm, tā veselīgiem salātiem un sātīgiem pamatēdieniem. Protams, arī īstas brušetas un picas ir neiedomājamas bez šī garduma. Turklāt, šis īpašais siers nav jāgriež šķēlītēs, jo katras bumbiņas svars ir vien 5 grami.
Neto svars: 250g
Siera tīrsvars: 125g

Sastāvdaļas: siers (pasterizēts piens, kalcija hlorīds, mikrobiālais ferments, pienskābo baktēriju tīrkultūra, vārāmā sāls), sāls šķīdums (ūdens 97%, sāls 3%)

100g produkta satur:
taukus 19.0g
tostarp piesātinātās taukskābes 13,3g
ogļhidrāti 1.5g
tostarp cukuri 1.5g
olbaltumvielas 19g
Sāls daudz. 100 g produkta ≤ 0.5g
Enerģētiskā vērtība 1052kJ 253 kcal

IMG_7980-01


Burrata siers

2017. gada 21. jūnijs

Svaigs, viegli saldens, sviestainas garšas itāļu siers, kas ir līdzīgs Mozzarella un lieliski saskan kopā ar citām reģiona delikatesēm, piemēram, vīģēm, vītinātu gaļu vai tomātiem. Kaut arī ārpusē tas ir stiegrains un patīkami staipīgs, iekšpusē gaida pārsteigums – īpaši krēmīga un maiga Mozzarellas un saldā krējuma masa.

Sastāvdaļas: Pasterizēts piens, saldais krējums, kalcija hlorīds, termofīlo pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls.

100g produkta satur : Enerģētiskā vērtība 1162 kJ/280 kcal
Tauki 23.8 g, ( t.sk. piesātinātās taukskābes 15,2 g), ogļhidrāti 1,2 g (t.sk. cukurs 0.6 g), olbaltumvielas 15.2 g, sāls ≤ 0,29 g.

burrata


Smiltenes siera kūka ar citronu krēmu

2017. gada 26. jūlijs

No viegla svaigā siera un bagātīga saldā krējuma uzburta aristokrātiska kūka ar atspirdzinošu citronu krēmu, kas gatavots, ievērojot tradicionālu franču citronu pīrāga – tarte aux citrone – recepti. Izcilam noslēgumam dekorēta ar kārdinošu tumšo šokolādi. Un protams – nekādu konservantu.

Sastāvdaļas: svaigais siers 35% (krējums, biezpiens, sviests, paniņu pulveris, ūdens, emulģējošā sāls (trinātrija citrāts), želatīns, sāls, skābuma regulētājs pienskābe), citronu krēms 17% (cukurs, ūdens, olas, sviests, dekstroze, citronu koncentrāts, modificēta ciete, emulgators( mono un diglicerīdu taukskābes), skābuma regulētājs trinātrija citrāts, konservants kālija sorbāts, pārtikas krāsvielas karotīni, titāna dioksīds, dabīgs citronu aromāts), saldais krējums, cukurs, cepumi (kviešu milti, sviests, cukurs, vanilīns), ūdens, sviests, tumšā šokolāde (kakao masa, cukurs, emulgators lecitīns (SOJAS), dabīga aromatizētājs (vaniļa)), citronu sula , želatīns.

Neto svars: 500g

100g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 1361kJ/327kcal
Taukus 23.0g
t.sk. piesātinātās taukskābes 15.0g
Ogļhidrāti 25.0g
t.sk. cukuri 17.0g
t.sk ciete 0.3g
Olbaltumvielas 5.0g
Sāls daudzums 100g produkta ≤ 0.2g

lauku-vajpiens05-2


Provolone siers

2017. gada 21. jūnijs

Puscietais siers, kura itāliskā izcelsme ir radniecīga Mozzarella, tomēr gala rezultāts – visai atšķirīgs. Šo puscieto sieru iespējams baudīt kā tīrā veidā, tā dažādos ēdienos, piemēram, kraukšķīgos sendvičos ar malto gaļu un karamelizētiem sīpoliņiem, sacepumā ar tomātiem, baziliku un oregano vai pastu un dārzeņiem.

Sastāvdaļas : Pasterizēts piens, kalcija hlorīds, mikrobiālais ferments, pienskābo baktēriju tīrkultūra, vārāmā sāls.

100g produkta satur : Enerģētiskā vērtība 1474 kJ/354 kcal , tauki 25.7 g, ( t.sk. piesātinātās taukskābes 16.2 g), ogļhidrāti 0.4 g (t.sk. cukurs 0.4 g), olbaltumvielas 29.3g, sāls ≤ 1.3%.

Provolone-siers


Graudainais biezpiens 9%

2017. gada 21. jūnijs

Dabiski graudains, gluži kā mājās gatavots biezpiens, kas sader teju ar visu. Sākot ar klasiku – kreftīgu siļķi, svaigiem zaļumiem vai dažādiem dārzeņiem un beidzot ar augļiem. Un kur tad vēl sacepumi ar rozīnēm un iecienītās biezpiena pankūkas ar meža zemeņu ievārījumu vai pašu lasītiem āboliem!

Pieejams 0.400kg un 0.800 kg iepakojumā.

Sastāvdaļas: Pasterizēts piens, pienskābo baktēriju tīrkultūra.

100g produkta satur: Enerģētiskā vērtība 666kJ / 159kcal. Taukus 9g t.sk. piesātinātās taukskābes 6.1g, ogļhidrāti 2.9g t.sk. cukuri 0g, olbaltumvielas 16,7g, sāls daudzums 100g produkta ≤0.1g (t.sk. nātrijs 0.038g) ).* Sāls saturs ir tikai dabīgā nātrija klātbūtnes rezultāts.

lauku-biezpiens9-2


Graudainais vājpiens

2017. gada 21. jūnijs

Sniegbalts vājpiena biezpiens viegliem un veselīgiem ēdieniem – kā saldiem našķiem, tā sāļām, pilnvērtīgām ēdienreizēm. Graudainā struktūra nodrošina irdenumu – biezpiens nesalīp un, līdz ar to, saglabājas patīkami baudāms. Īpaši uzticīgi sabalansēta dzīvesveida piekritēji izvēlas tam pievienot ar minerālūdeni.

Pieejams 0.400kg un 0.800 kg iepakojumā.

Sastāvdaļas: pasterizēts vājpiens, pienskābo baktēriju tīrkultūra.

100g produkta satur: Enerģētiskā vērtība 376kJ / 88.5 kcal. Taukus 0,5g t.sk. piesātinātās taukskābes 0.05g, ogļhidrāti 3.0g t.sk. cukuri 0g, olbaltumvielas 18.0g, sāls daudzums* 100g produkta ≤0.25g (t.sk. nātrijs 0.1g).* Sāls saturs ir tikai dabīgā nātrija klātbūtnes rezultāts.

lauku-vajpiens05-2


SIERS GRANISTER (SVARA)

2017. gada 7. augusts

Šis unikālais siers tiek uzmanīgi nogatavināts veselus 12 mēnešus, izmantojot cietā siera ieraugu. Kaut arī garšas ziņā Granister atgādina slaveno Parmezānu, tas ir puscietais siers un iederas kā izsmalcinātās siera platēs, tā salātos. Sieru baudot, ir sajūtami patīkami laktozes graudiņi, tas ir nedaudz pikants un karamelīgs. Ļaujieties Granister valdzinājumam, pievienojot to maigām omletēm, krēmīgai pastai, veselīgam risoto, kraukšķīgiem sacepumiem un visdažādākajiem dārzeņu ēdieniem!

Sastāvdaļas:
Pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls, Krāsviela – Beta karotīns.

100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 1626 k J/391 kcal
Tauki 30,4 g, (t.sk. piesātinātās taukskābes 19,7 g), Ogļhidrāti 0,7 g ( t.sk. cukurs < 1g), Olbaltumvielas  27,7 g
Sāls ≤1,5 g

lauku-vajpiens05-2


SIERS GRANISTER (FASĒTS)

2017. gada 7. augusts

Šis unikālais siers tiek uzmanīgi nogatavināts veselus 12 mēnešus, izmantojot cietā siera ieraugu. Kaut arī garšas ziņā Granister atgādina slaveno Parmezānu, tas ir puscietais siers un iederas kā izsmalcinātās siera platēs, tā salātos. Sieru baudot, ir sajūtami patīkami laktozes graudiņi, tas ir nedaudz pikants un karamelīgs. Ļaujieties Granister valdzinājumam, pievienojot to maigām omletēm, krēmīgai pastai, veselīgam risoto, kraukšķīgiem sacepumiem un visdažādākajiem dārzeņu ēdieniem!

Sastāvdaļas:
Pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls, Krāsviela – Beta karotīns.

100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 1626 k J/391 kcal
Tauki 30,4 g, (t.sk. piesātinātās taukskābes 19,7 g), Ogļhidrāti 0,7 g ( t.sk. cukurs < 1g), Olbaltumvielas  27,7 g
Sāls ≤1,5 g

lauku-vajpiens05-2


SALDAIS KRĒJUMS 35% (FASĒTS)

2017. gada 4. septembris

Ideāli piemērots putošanai un kūkām.

Sastāvs:
Pasterizēts krējums

Fasējums:
500 g polistirola glāzīte

100 g produkta satur:
35 g tauku
2,5 g olbaltumvielu
3 g ogļhidrātu

Enerģētiskā vērtība:
337 kcal

Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C

lauku-vajpiens05-2


Kūpināts Mozzarella

2016. gada 24. maijs

Kūpināts siers ar raksturīgu Mozzarella garšu 1kg iepakojumā, kas nesatur šķidrumu. Nepārspējams ar tādām piedevām, kā svaigi zaļumi vai pesto; tikko noplūkti vai saulē kaltēti tomāti; jūras veltes vai grilēti cukini; olīvas vai timiāns. Ar to var pat pildīt dārzeņus!

Nenogatavināts kūpināts mīkstais siers, kā kūpināšanā izmantota alkšņu malka. Tauku saturs siera sausnā 45%. Siera beztauku daļas mitrums vairāk kā 67%

Sastāvdaļas: mīkstais siers ( pasterizēts piens, kalcija hlorīds,mikrobiālais ferments, termofīlo pienskābo baktēriju tīrkultūra, vārāmā sāls).

Uzglabāt temperatūrā no +2 C līdz +10 C.

Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma.

IMG_45951_2

100G PRODUKTA SATUR:
taukus 19.0g
tostarp piesātinātās taukskābes 13,3g
ogļhidrāti 1.5g
tostarp cukuri 1.5g
olbaltumvielas 19g
Sāls daudz. 100 g produkta ≤ 1.0g
Enerģētiskā vērtība 1052kJ 253 kcal

Produkta dizainam ir tikai informatīvs raksturs par produkta servēšanas veidu.

Produkts ir ražots uzņēmumā, kura kvalitātes vadības sistēma ir sertificēta DNV GL -Business Assurance atbilstoši ISO 9001:2008.
Ražotājs: A/S “Smiltenes piens”Blomes pienotava, Cēsu 8, Blome, Smiltenes novads, Latvija; LV -4707;
Tel. : +371 64707248; +371 29122289
www.smiltenespiens.lv


Mozzarella

2016. gada 24. maijs

Dabisks siers, kas slēpj sevī īstas Vidusjūras tradīcijas un iederas neskaitāmos šī reģiona ēdienos, sākot ar kraukšķīgām picām vai izsmalcinātām uzkodām un beidzot ar sulīgiem salātiem vai pamatēdieniem ar, piemēram, maigu vistas fileju. Izmēģiniet Mozzarella uz grauzdētas maizes ar ķiršu tomātiņiem un svaigu baziliku!

Neto svars: 1kg

Nenogatavināts mīkstais siers .Tauku saturs siera sausnā 45%. Siera beztauku daļas mitrums vairāk kā 67%.
Sastāvdaļas: mīkstais siers ( pasterizēts piens, kalcija hlorīds,mikrobiālais ferments, termofīlo pienskābo baktēriju tīrkultūra, vārāmā sāls).

Uzglabāt temperatūrā no +2 C līdz +10 C.

Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma.

IMG_45821_2

100G PRODUKTA SATUR:
taukus 19.0g
tostarp piesātinātās taukskābes 13,3g
ogļhidrāti 1.5g
tostarp cukuri 1.5g
olbaltumvielas 19g
Sāls daudz. 100 g produkta ≤ 0.5g
Enerģētiskā vērtība 1052kJ 253 kcal

Produkta dizainam ir tikai informatīvs raksturs par produkta servēšanas veidu.

Produkts ir ražots uzņēmumā, kura kvalitātes vadības sistēma ir sertificēta DNV GL -Business Assurance atbilstoši ISO 9001:2008.
Ražotājs: A/S “Smiltenes piens”Blomes pienotava, Cēsu 8, Blome, Smiltenes novads, Latvija; LV -4707;
Tel. : +371 64707248; +371 29122289
www.smiltenespiens.lv


Krēmsiers ar tunča piedevu

2016. gada 29. marts

Brokastu sviestmaize ar maigu krēmsieru un veselīgu tunci piešķir maltītei svaigu jūras dvesmu, kā arī lieliski uzmundrina visas dienas garumā. Iederas pat gardos sacepumos, salātos un smaržīgos pīrāgos!

Neto svars: 200g
Sastāvdaļas: krējums, biezpiens, tunča piedeva 10%( tuncis eļļā 35%,ūdens, paprikas biezenis, ķiploki, sāls, aromāts, paprika, citronu koncentrāts, rauga ekstrakts, skābuma regulētājs nātrija sulfāts, modificēta kukurūzas ciete), sviests, paniņu pulveris,ūdens, emulģējošā sāls (trinātrija citrāts),želatīns, sāls, skābuma regulētājs( pienskābe).
100g produkta satur: taukus 24 g t.sk piesātinātās taukskābes 17.0g, ogļhidrātus 3.6g t.sk. cukuri 0.5g, olbaltumvielas 9.0g. Sāls daudzums 100g produkta ≤ 1.0g.
Enerģētiskā vērtība 1102kJ/ 266 kcal.

Uzglabāt temperatūrā +2C līdz +6C

Ražotājs: A/S ,,Smiltenes piens’’, Mūrnieku iela 2, Smiltene, Smiltenes nov., LV – 4729, Tel. atsauksmēm: 64707248; 29122289.
www.smiltenespiens.lv

IMG_4438-01


Krēmsiers pikantais

2016. gada 29. marts

Patīkami asas un svaigas garšas harmonija vienā produktā – tāds ir viegli eksotiskais krēmsiers ar pikanta čili un īpaši atlasītu garšvielu maisījuma piedevu. Smērēšanai uz maizes, kraukšķīgām galetēm vai ietinot, piemēram, lavašā.

Neto svars: 200g
Sastāvdaļas: krējums, biezpiens, Mexico piedeva 10%( ūdens, tomātu biezenis, sāls, sīpoli, jalapeno pipari, garšvielas, modificēta kukurūzas ciete, paprika, skābuma regulētājs pienskābe,paprikas oleorezīns), sviests, paniņu pulveris, ūdens, emulģējošā sāls (trinātrija citrāts),želatīns, sāls, skābuma regulētājs( pienskābe).
100g produkta satur: taukus 24 g t.sk piesātinātās taukskābes 17.0g, ogļhidrātus 4.5g t.sk. cukuri 1.0g, olbaltumvielas 8.5g. Sāls daudzums 100g produkta ≤ 1.5g.
Enerģētiskā vērtība 1109kJ/ 268 kcal.

Uzglabāt temperatūrā +2C līdz +6C

Ražotājs: A/S ,,Smiltenes piens’’, Mūrnieku iela 2, Smiltene, Smiltenes nov., LV – 4729, Tel. atsauksmēm: 64707248; 29122289.
www.smiltenespiens.lv

IMG_4454-01


Krēmsiers ar tomātu un bazilika piedevu

2016. gada 29. marts

Vasarīgs un aromātisks krēmsiers, kas atsauc atmiņā Vidusjūras noskaņas un iederas dažādos viegli pagatavojamos ēdienos – kā klasiska uzkoda, ekstravagants cienasts ģimeniska piknika vai nelielas ekskursijas laikā  un pat kā pamats dažādu mērču pagatavošanā.

Neto svars: 200g
Sastāvdaļas: krējums, biezpiens,tomātu bazilika piedeva 10% (tomātu biezenis 40%, ūdens, baziliks,sāls, glikozes fruktozes sīrups, tomāti, paprika, modificēta kukurūzas ciete, ķiploki, skābuma regulētājs etiķskābe), sviests, paniņu pulveris, ūdens, emulģējošā sāls (trinātrija citrāts), želatīns, sāls, skābuma regulētājs (pienskābe).
100g produkta satur: taukus 24.0g t.sk piesātinātās taukskābes 17.0g, ogļhidrātus 4.9g t.sk. cukuri 1.0g, olbaltumvielas 8.5g. Sāls daudzums 100g produkta ≤ 1.2g.
Enerģētiskā vērtība 1116kJ/ 270 kcal.

Uzglabāt temperatūrā +2C līdz +6C

Ražotājs: A/S ,,Smiltenes piens’’, Mūrnieku iela 2, Smiltene, Smiltenes nov., LV – 4729, Tel. atsauksmēm: 64707248; 29122289.
www.smiltenespiens.lv

IMG_4435-01


Krēmsiers klasiskais

2016. gada 29. marts

Maigs krēmsiers bez piedevām Jūsu kulinārajiem eksperimentiem: vieglām uzkodām ar iecienītajiem zaļumiem, bagātīgiem pamatēdieniem un izsmalcinātiem desertiem, piemēram, siera kūkām.

Neto svars: 200g
Sastāvdaļas: krējums, biezpiens, sviests, paniņu pulveris, ūdens, emulģējošā sāls (trinātrija citrāts), želatīns, sāls, skābuma regulētājs ( pienskābe), garšviela 0.16% ( sāls, cukurs, maurlociņi, pastinaks, sīpoli).
100g produkta satur: taukus 25g t.sk piesātinātās taukskābes 18.0g, ogļhidrātus 3.0g t.sk. cukuri 2.0g, olbaltumvielas 9.2g. Sāls daudzums 100g produkta ≤ 0.5g.
Enerģētiskā vērtība 1134kJ/ 274 kcal.

Uzglabāt temperatūrā +2C līdz +6C

Ražotājs: A/S ,,Smiltenes piens’’, Mūrnieku iela 2, Smiltene, Smiltenes nov., LV – 4729, Tel. atsauksmēm: 64707248; 29122289.
www.smiltenespiens.lv

IMG_4422-01


Svaigais siers Mozzarella

2015. gada 16. jūnijs

Pirmais Latvijā radītais Mozzarella siers ar maigu, viegli saldenu garšu un slāņveidīgu tekstūru. Svaigais siers tiek iesaiņots atsevišķi – pa vienam gabalam, īpaši tam izgatavotos maisiņos.

Protams, krāšņie, Itālijas karoga krāsās ieturētie Mozzarella salāti ar tomātiem un baziliku ir kļuvuši par daudzās ģimenēs atzītu klasiku, taču siers, bez šaubām, lieliski iederas arī dažādu pamatēdienu, dienvidniecisku uzkodu, bagātīgu picu un omlešu sastāvā, patiecoties tam, ka lieliski kūst un ir elastīgs.

100 g produkta satur:
Taukus 19.0g tsk.
Piesātinātās taukskābes 13.3g
Ogļhidrātus 1.5g tsk.
Cukuri 1.5g
Olbaltumvielas 19g
Sāls daudzums 100g produkta ≤ 0.5g
Enerģētiskā vērtība 1052kJ/ 253kcal
Sastāvdaļas: siers (pasterizēts piens, kalcija hlorīds, mikrobiālais ferments, pienskābo baktēriju tīrkultūra, vārāmā sāls), sāls šķīdums (ūdens 97%, sāls 3%)

IMG_1240-1


“Latvijas” siers (0.250 kg)

2014. gada 16. septembris

Ekskluzīvais Latvijas siers tiek ražots pēc īpašas tehnoloģijas ar sarkano tīrkultūru un tiek nogatavināts speciālā pagrabā. Jau gadu desmitiem ilgi to ar īpašu rūpību gatavo vienīgi A/S „Smiltenes piens” pieredzējušie meistari, tā garantējot, ka tikai labākais siers no kvalitatīvākajām izejvielām nes Latvijas vārdu. Sieram ir izteikts, specifisks aromāts un unikālas garšas nianses, kas padara to vienlīdz izcilu gan uz vienkāršām brokastu maizītēm, gan kā dažādu izmeklētu delikatešu sastāvdaļu.

Sastāvdaļas: pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns, , tīrkultūra Brevibacterium linens.

Fasējums:
Kartona kārbiņa
100 g produkta satur:
27,9 g tauku
21 g olbaltumvielu
1 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
340 kcal / 1407 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
30 dienas

_MG_0260_1


“Holandes” siers šķelītēs

2014. gada 11. septembris

Gatavots no augstākā labuma piena, “Holandes” siers ir iekarojis daudzu kulinārijas entuziastu un profesionāļu sirdis kā Latvijā, tā citās zemēs. Tam ir maiga, pienskāba garša, tas ir viegli rīvējams un ļoti labi kūst. Kā būtu ar kraukšķīgām siera standziņām vai trausliem groziņiem ar siera salātu pildījumu?

Sastāvdaļas: pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns

Fasējums:
svara (vakuumā)
100 g produkta satur:
27,9 g tauku
22 g olbaltumvielu
0 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
352 kcal / 1457 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
30…45 dienas

_MG_0119


“Holandes” siers (fasēts)

2014. gada 4. augusts

Gatavots no augstākā labuma piena, “Holandes” siers ir iekarojis daudzu kulinārijas entuziastu un profesionāļu sirdis kā Latvijā, tā citās zemēs. Tam ir maiga, pienskāba garša, tas ir viegli rīvējams un ļoti labi kūst. Kā būtu ar kraukšķīgām siera standziņām vai trausliem groziņiem ar siera salātu pildījumu?

Sastāvdaļas: pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns

Fasējums:
svara (vakuumā)
100 g produkta satur:
27,9 g tauku
22 g olbaltumvielu
0 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
352 kcal / 1457 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
30…45 dienas

_MG_0108


“Holandes” siers (svara)

2014. gada 22. augusts

Gatavots no augstākā labuma piena, “Holandes” siers ir iekarojis daudzu kulinārijas entuziastu un profesionāļu sirdis kā Latvijā, tā citās zemēs. Tam ir maiga, pienskāba garša, tas ir viegli rīvējams un ļoti labi kūst. Kā būtu ar kraukšķīgām siera standziņām vai trausliem groziņiem ar siera salātu pildījumu?

Sastāvdaļas: pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns

Fasējums:
svara (vakuumā)
100 g produkta satur:
27,9 g tauku
22 g olbaltumvielu
0 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
352 kcal / 1457 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
30…45 dienas

_MG_0147-2


“Krievijas” siers 50% (fasēts)

2014. gada 4. augusts

“Krievijas” siers ir tradicionāls, tautā iemīļots puscietais siers, kuram ir ļoti plašs pielietojums. Sākot ar smaržīgām, zem spirgtas salātlapas paslēptam brokastu maizītēm un beidzot ar izsmalcinātām siera platēm, sacepumiem, krēmiem un salātiem. Sieru iegūst, atdalot cietvielu no šķidruma, kas notiek, sarecinot pienu ar fermentu himozīnu vai ar pienskābes baktērijām. Kā ģimenes brokastu galdā, tā omulīgā ceļmalas krodziņā droši vien nebūs grūti atrast vismaz dažus ēdienus, kuros izmantots šis praktiskais gardums – Smiltenes “Krievijas” siers.

Sastāvdaļas: pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns.

Fasējums:
svara (vakuumā)
100 g produkta satur:
30 g tauku
22 g olbaltumvielu
0 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
354 kcal / 1469 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
30…45 dienas

_MG_0098


“Krievijas” siers 50% (svara)

2014. gada 22. augusts

“Krievijas” siers ir tradicionāls, tautā iemīļots puscietais siers, kuram ir ļoti plašs pielietojums. Sākot ar smaržīgām, zem spirgtas salātlapas paslēptam brokastu maizītēm un beidzot ar izsmalcinātām siera platēm, sacepumiem, krēmiem un salātiem. Sieru iegūst, atdalot cietvielu no šķidruma, kas notiek, sarecinot pienu ar fermentu himozīnu vai ar pienskābes baktērijām. Kā ģimenes brokastu galdā, tā omulīgā ceļmalas krodziņā droši vien nebūs grūti atrast vismaz dažus ēdienus, kuros izmantots šis praktiskais gardums – Smiltenes “Krievijas” siers.

Sastāvdaļas: pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns.

Fasējums:
svara (vakuumā)
100 g produkta satur:
30 g tauku
22 g olbaltumvielu
0 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
354 kcal / 1469 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
30…45 dienas

_MG_0141-2


“Krievijas” siers 30% (svara)

2014. gada 22. augusts

“Krievijas” siers ir tradicionāls, tautā iemīļots puscietais siers, kuram ir ļoti plašs pielietojums. Sākot ar smaržīgām, zem spirgtas salātlapas paslēptam brokastu maizītēm un beidzot ar izsmalcinātām siera platēm, sacepumiem, krēmiem un salātiem. Sieru iegūst, atdalot cietvielu no šķidruma, kas notiek, sarecinot pienu ar fermentu himozīnu vai ar pienskābes baktērijām. Kā ģimenes brokastu galdā, tā omulīgā ceļmalas krodziņā droši vien nebūs grūti atrast vismaz dažus ēdienus, kuros izmantots šis praktiskais gardums – Smiltenes “Krievijas” siers.

Sastāvdaļas: pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns.

Fasējums:
svara (vakuumā)
100 g produkta satur:
30 g tauku
22 g olbaltumvielu
0 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
354 kcal / 1469 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
30…45 dienas

_MG_0136_2


“Krievijas” siers šķēlītēs

2014. gada 22. augusts

“Krievijas” siers ir tradicionāls, tautā iemīļots puscietais siers, kuram ir ļoti plašs pielietojums. Sākot ar smaržīgām, zem spirgtas salātlapas paslēptam brokastu maizītēm un beidzot ar izsmalcinātām siera platēm, sacepumiem, krēmiem un salātiem. Sieru iegūst, atdalot cietvielu no šķidruma, kas notiek, sarecinot pienu ar fermentu himozīnu vai ar pienskābes baktērijām. Kā ģimenes brokastu galdā, tā omulīgā ceļmalas krodziņā droši vien nebūs grūti atrast vismaz dažus ēdienus, kuros izmantots šis praktiskais gardums – Smiltenes “Krievijas” siers.

Sastāvdaļas: pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns

Fasējums:
svara (vakuumā)
100 g produkta satur:
30 g tauku
22 g olbaltumvielu
0 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
354 kcal / 1469 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
30…45 dienas

_MG_0112


“Latvijas” siers (fasēts)

2014. gada 2. septembris

Ārpus konkurences. “Latvijas” siers ir Smiltenes meistaru lepnums. Viss sākas rītausmā, kad govis, vēl samiegojušās, no siltas kūts savā vaļā palaistas, brien miglainās pļavās. Tālākais jau ir zemnieku un Smiltenes speciālistu rokās. Jau gadu desmitiem Latvijas siers tiek ražots pēc īpašas tehnoloģijas, izmantojot kādu noslēpumu – sarkano tīrkultūru un tiek nogatavināts speciāli šim sieram paredzētā pagrabā. Nobaudīt šķēli “Latvijas” siera – tas ir vienkāršākais veids, kā iesaistīties izsmalcinātu gardēžu klubiņā!

Sastāvdaļas: pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns, , tīrkultūra Brevibacterium linens.

Fasējums:
svara (folijā)
100 g produkta satur:
27,9 g tauku
21 g olbaltumvielu
1 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
340 kcal / 1407 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
30 dienas

_MG_0168


“Latvijas” siers (svara)

2014. gada 4. augusts

Ārpus konkurences. “Latvijas” siers ir Smiltenes meistaru lepnums. Viss sākas rītausmā, kad govis, vēl samiegojušās, no siltas kūts savā vaļā palaistas, brien miglainās pļavās. Tālākais jau ir zemnieku un Smiltenes speciālistu rokās. Jau gadu desmitiem Latvijas siers tiek ražots pēc īpašas tehnoloģijas, izmantojot kādu noslēpumu – sarkano tīrkultūru un tiek nogatavināts speciāli šim sieram paredzētā pagrabā. Nobaudīt šķēli “Latvijas” siera – tas ir vienkāršākais veids, kā iesaistīties izsmalcinātu gardēžu klubiņā!

Sastāvdaļas: pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns, , tīrkultūra Brevibacterium linens.

Fasējums:
svara (folijā)
100 g produkta satur:
27,9 g tauku
21 g olbaltumvielu
1 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
340 kcal / 1407 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
30 dienas

_MG_0174


Siers “Bakšteins” (svara)

2014. gada 4. augusts

Aromātisks siers ar izteiktu garšu, ko novērtēs pikantu delikatešu cienītāji. Radīts ar cieņu pret tradīcijām un rūpēs par ikvienu pircēju, “Bakšteins” tiek fasēts salīdzinoši nelielos gabalos un līdz ar to ir ērti uzglabājams.

Sastāvdaļas: pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns, , tīrkultūra Brevibacterium linens.

Fasējums:
svara (folijā)
100 g produkta satur:
27,9 g tauku
21 g olbaltumvielu
1 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
340 kcal / 1407 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
30 dienas

_MG_0180_2


Siers “Maasdamers” (svara)

2014. gada 2. septembris

Siers „Masdamers” ir pēc īpašas receptūras gatavots puscietais Šveices tipa siers, kura raksturīgākā pazīme ir lielie, caurumi jeb „acis”, kas piešķir sieram īpaši kārdinošu izskatu. Siers tiek nogatavināts īpašos siera pagrabos , noteiktā temperatūrā, kas piešķir tam krēmīgu, saldeni skābu garšu.

Nogatavināts puscietais siers. Tauku saturs siera sausnā 45%. Siera beztauku daļas mitrums 54 – 69%.
Sastāvdaļas: pasterizēts piens, kalcija hlorīds, mikrobiālais ferments, termifīlo pienskābo baktēriju tīrkultūra, propionskābo baktēriju tīrkultūra, vārāmā sāls, pārtikas krāsviela annato.
100 g produkta satur:
Enerģētikā vērtība 1457 kJ/ 352 kcal.
Taukus 28g,
tsk. piesātinātās taukskābes 17,2g,
Ogļhidrāti 0g,
tsk. cukuri 0g,
Olbaltmvielas 25g,
Sāls daudzums 100 g produkta ≤3 g.

Maasdamer_02


Rīvēts siers puscietais (fasēts)

2014. gada 22. augusts

Rūpējoties par pavāru un mājsaimnieču ikdienas darba atvieglošanu, “Smiltenes piens” ir radījis satriecoši ērti lietojamu produktu – sieru, kas ir jau sarīvēts! Rīvētajā sierā ir gan Krievijas, gan Holandes siers. Šo garšu sajaukums nodrošina perfektu iznākumu jebkuras maltītes gatavošanā. Ēdāji novērtēs!

Sastāvdaļas:
Krievijas siers (pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns)

Holandes siers (pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns), kartupeļu ciete.

Sastāvs:
Krievijas siers
100 g produkta satur:
29,6 g tauku
22 g olbaltumvielu
0 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
1469 kJ

Holandes siers
100 g produkta satur:
28 g tauku
25 g olbaltumvielu
0 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
352 kcal

_MG_0122


Rīvēts siers puscietais (svara)

2014. gada 2. septembris

Rūpējoties par pavāru un mājsaimnieču ikdienas darba atvieglošanu, “Smiltenes piens” ir radījis satriecoši ērti lietojamu produktu – sieru, kas ir jau sarīvēts! Rīvētajā sierā ir gan Krievijas, gan Holandes siers. Šo garšu sajaukums nodrošina perfektu iznākumu jebkuras maltītes gatavošanā. Ēdāji novērtēs!

Sastāvdaļas:
Krievijas siers (pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns)

Holandes siers (pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls,  krāsviela Beta Karotīns), kartupeļu ciete.

Sastāvs:
Krievijas siers
100 g produkta satur:
29,6 g tauku
22 g olbaltumvielu
0 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
1469 kJ

Holandes siers
100 g produkta satur:
28 g tauku
25 g olbaltumvielu
0 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
352 kcal

_MG_0130


Kausētais siers “Azaids” (fasēts)

2014. gada 4. augusts

Kausētā siera “Azaids” pagatavošanā izmanto augstākā labuma sieru un jauno tehnoloģiju biezpienu. To ir viegli uzsmērēt uz maizes, taču “Azaidam” atrodami neskaitāmi citi pielietojum, piemēram, dažādu sātīgu mērču pagatavošanā. Par neaizmirstamu piedzīvojumu var kļūt arī dažādas dārzeņu vai zivju zupas, kurām pievienotas dažas karotes maiga, smaržīga kausētā siera.

Sastāvdaļas: biezpiens, krējums, piena olbaltumvielas, ūdens, sviests, emulģējošais sāls ( trinātrija citrāts).

Fasējums:
svara
200 g polipropilēna kārbiņa
100 g produkta satur:
15,8 g tauku
13,3 g olbaltumvielu
2,3 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
205 kcal/850 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
+2°… +6°C
Realizācijas termiņš:
45 dienas

_MG_0044-2


Kausētais siers “Azaids” (svara)

2014. gada 2. septembris

Kausētā siera “Azaids” pagatavošanā izmanto augstākā labuma sieru un jauno tehnoloģiju biezpienu. To ir viegli uzsmērēt uz maizes, taču “Azaidam” atrodami neskaitāmi citi pielietojum, piemēram, dažādu sātīgu mērču pagatavošanā. Par neaizmirstamu piedzīvojumu var kļūt arī dažādas dārzeņu vai zivju zupas, kurām pievienotas dažas karotes maiga, smaržīga kausētā siera.

Sastāvdaļas: biezpiens, krējums, piena olbaltumvielas, ūdens, sviests, emulģējošais sāls ( trinātrija citrāts).

Fasējums:
svara
200 g polipropilēna kārbiņa
100 g produkta satur:
15,8 g tauku
13,3 g olbaltumvielu
2,3 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
205 kcal/850 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
+2°… +6°C
Realizācijas termiņš:
45 dienas

_MG_0035-2


Glikozes – galaktozes sīrups

2014. gada 2. septembris

Glikozes – galaktozes sīrups top, speciālos filtros atdalot sūkalu
olbaltumvielas un laktozi. Tad laktozes šķīdumu hidrolizē un
iebiezina. Gatavajam sīrupam ir patīkami dzeltena krāsa, bet
konsistence – līdzīga svaigam, vijīgam medum. To var izmantot kā
lielisku cukura aizstājēju saldējumā, dažādās glazūrās, zefīros,
marmelādē un pat cepot maizi. Sīrups ļoti labi putojas, turklāt putas
ir ļoti noturīgas.

Fasējums:
plastmasas pudele
100 g produkta satur:
0 g tauku
<2,0 g olbaltumvielu
65 – 68 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
275 kcal
Uzglabāšanas temperatūra:
+2°… +6°C
Realizācijas termiņš:
6 mēneši; istabas temperatūrā – 3 mēneši

_MG_0051-2


Mango un ananāsu smūtijs

2016. gada 30. maijs

Gards, spēcinošs un vitamīniem bagāts smūtijs ar paaugstinātu augu un ogu saturu, organismam nepieciešamajām olbaltumvielām un īpaši ilgu uzglabāšanas termiņu.

Neto svars: 460g
Sastāvdaļas: piena olbaltumvielas, ūdens, mango sulas koncentrāts 5%, ananāsu sulas koncentrāts 4%, fruktoze,stabilizētājs( pektīns), skābuma regulētāji (trinātrija citrāts, citronskābe), dabīgais mango aromāts.

Uzglabāt temperatūrā no +2C līdz +6C.

Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma.
100g produkta satur:
taukus 0.5g
t.sk. piesātinātās taukskābes 0.3g
Ogļhidrāti 8.9g
t.sk. cukuri 8.7 g
t.sk. saharoze 0g
olbaltumvielas 9.0g
Sāls* daudz. 100 g produkta ≤ 0.1g ( t.sk. Na 0.026g)
* Sāls saturs ir tikai dabīgā Na klātbūtnes rezulāts

Enerģētiskā vērtība 322 kJ/76.1kcal

IMG_8863

Olbaltumvielas 41g (vienā 460g pudelē, kas 78% no ieteicamās diennakts devas vidusmēra pieaugušam cilvēkam – 90g )
Zems tauku saturs zem 1% 1%
Pirms lietošanas sakratīt
Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī un izlietot 24h laikā
Nesatur saharozi
Nesatur glutēnu un ĢMO

Satur unikālās un visaugstvērtīgākās sūkalu olbaltumvielas:
β –laktoglobulīns
α – laktoalbumīns
immunoglobulīns

Sūkalu proteīna ietekmē:
* Palielinās liesā muskuļu masa un saīsinās to atjaunošanās laiks
* Samazinās muskulatūras iespēja noārdīties pēc slodzes
* Palielinās vielmaiņas ātrums

Svītru kods: 475010901819


Ābolu un dzērveņu smūtijs

2016. gada 30. maijs

Veldzējošs un vitamīniem bagāts dzēriens ar īpaši izteiktu augu un ogu garšu, ievērojamu veselīgo olbaltumvielu daudzumu, ļoti zemu tauku saturu un īpaši garu uzglabāšanas termiņu.

Neto svars: 460g
Sastāvdaļas: piena olbaltumvielas, ūdens, ābolu sulas koncentrāts 7%, fruktoze, dzērveņu sulas koncentrāts 1.4%, stabilizētājs( pektīns), skābuma regulētāji ( trinātrija citrāts, citronskābe), dabīgais dzērveņu aromāts, krāsviela sarkano biešu sulas koncentrāts.

Uzglabāt temperatūrā no +2C līdz +6C.

Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma.

100g produkta satur:
taukus 0.5g
t.sk. piesātinātās taukskābes 0.3g
Ogļhidrāti 8.8g
t.sk. cukuri 8.1 g
t.sk. saharoze 0g
olbaltumvielas 9.0g
Sāls* daudz. 100 g produkta ≤ 0.1g ( t.sk. Na 0.027g)
* Sāls saturs ir tikai dabīgā Na klātbūtnes rezulāts
Enerģētiskā vērtība 321 kJ/75.7kcal

IMG_8868

Olbaltumvielas 41g ( vienā 460g pudelē, kas 78% no ieteicamās diennakts devas vidusmēra pieaugušam cilvēkam – 90g)
Zems tauku saturs zem 1%
Pirms lietošanas sakratīt
Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī un izlietot 24h laikā
Nesatur saharozi
Nesatur glutēnu un ĢMO

Satur unikālās un visaugstvērtīgākās sūkalu olbaltumvielas:
β –laktoglobulīns
α – laktoalbumīns
immunoglobulīns

Sūkalu proteīna ietekmē:
* Palielinās liesā muskuļu masa un saīsinās to atjaunošanās laiks
* Samazinās muskulatūras iespēja noārdīties pēc slodzes
* Palielinās vielmaiņas ātrums

Svītru kods: 4750109018173


Kokosa un mango smūtijs

2016. gada 30. maijs

Bagātīgs olbaltumvielu un vitamīnu avots ikdienas labsajūtai – eksotisks dzēriens ar pārsteidzoši spēcīgu augļu garšu, niecīgu tauku daudzumu un īpaši ilgu uzglabāšanas termiņu.

Neto svars: 460g
Sastāvdaļas: piena olbaltumvielas, kokosa piens 14%, mango sulas koncentrāts 6%, fruktoze,ūdens, stabilizētājs( pektīns), skābuma regulētāji( trinātrija citrāts, citronskābe), dabīgais mango aromāts.

Uzglabāt temperatūrā no +2C līdz +6C.

Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma.

100g produkta satur:
taukus 2.8g
t.sk. piesātinātās taukskābes 2.2g
Ogļhidrāti 8.9g
t.sk. cukuri 8.7g
t.sk. saharoze 0g
olbaltumvielas 8.5g
Sāls* daudz. 100 g produkta ≤ 0.1g
( t.sk. Na 0.028g)
* Sāls saturs ir tikai dabīgā Na klātbūtnes rezulāts
Enerģētiskā vērtība 399 kJ/94.8kca

IMG_8870

Olbaltumvielas 39g ( vienā 460g pudelē, kas 78% no ieteicamās diennakts devas vidusmēra pieaugušam cilvēkam – 90g)

Pirms lietošanas sakratīt
Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī un izlietot 24h laikā
Nesatur saharozi
Nesatur glutēnu un ĢMO

Satur unikālās un visaugstvērtīgākās sūkalu olbaltumvielas:
β –laktoglobulīns
α – laktoalbumīns
immunoglobulīns

Sūkalu proteīna ietekmē:
* Palielinās liesā muskuļu masa un saīsinās to atjaunošanās laiks
* Samazinās muskulatūras iespēja noārdīties pēc slodzes
* Palielinās vielmaiņas ātrums

Svītru kods: 4750109018180


PIENA SPĒKS klasiskais

2014. gada 5. augusts

Neatņemama pilnvērtīgu ikdienas maltīšu, svētku šedevru un veselīgu našķu sastāvdaļa.

Sastāvdaļas: piena olbaltumvielas

Sastāvs: sūkalu olbaltumvielu koncentrāts
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 64 kcal/ 268 kJ
Olbaltumvielas 9g,
Ogļhidrāti 4,4 g,
Tauki 0,8g,
Nātrijs 47,5 mg,
Kalcijs 120 mg.

kaulu-veseliba-logo-web

IMG_0106


PIENA SPĒKS kefīrs

2014. gada 5. augusts

Svētki īstiem kefīra cienītājiem: gan garšo izcili, gan ķermenim palīdz. Kopā ar svaigiem zaļumiem – neatvairāms.

Sastāvs: pasterizēts piens, sūkalu olbaltumvielu koncentrāts, pienskābo baktēriju ieraugi, kefīra sēnīšu ieraugs.
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 54,7 kcal/229 kJ
Taukus 2,3g,
tsk. piesātinātās taukskābes 1,4g,
Ogļhidrāti 4,5g,
tsk. cukuri 0g,
Olbaltumvielas 3,8 – 4,1g,
Sāls daudzums 100 g produkta ≤0,1g,*
tsk. nātrijs 0,04g.

*Sāls saturs ir tikai dabīgā nātrija klātbūtnes rezultāts.

kaulu-veseliba-logo-web

IMG_0124


PIENA SPĒKS ar dzelteno plūmju piedevu

2014. gada 4. novembris

Neapstrīdams gardēžu favorīts visās degustācijās – jaunais PIENA SPĒKS ar bagātīgu dzelteno plūmju piedevu un dabīgām šķiedrvielām.

Sastāvdaļas: biezpiena sūkalu olbaltumvielu koncentrāts, dzelteno plūmju piedeva 8% (cukurs, ūdens, dzelteno plūmju sulas koncentrāts(14%), aromatizētājs, skābuma regulētājs citronskābe, biezinātājs pektīns, pārtikas krāsviela – jauktie karotīni), inulīns.
100 ml produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 314kJ/ 74kkal
Tauki 0.5g
tsk. piesātinātās taukskābes ≤0.2g,
Ogļhidrāti 8.4g,
tsk. cukuri 5.2g,
Šķiedrvielas 3.1g,
Olbaltumvielas 9.0g,
Sāls daudzums 100g produkta ≤0.5g.

kaulu-veseliba-logo-web

_MG_0064-1


PIENA SPĒKS ar laima – cidoniju piedevu

2014. gada 5. augusts

Eksotiskais laims un pašu zemes cidonija – nesatricināma savienība cīņā par pilnvērtīgu, veselīgu dzīvi.

Sastāvdaļas: biezpiena sūkalu olbaltumvielu koncentrāts, cidoniju – laima sīrups 10% (cukurs, ūdens, cidonijas (14%), laima sulas koncentrāts (0,4%), dabīgs aromatizētājs un aromatizētājs, skābuma regulētājs citronskābe, pārtikas krāsviela kurkumīns), inulīns.
100 ml produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 80 kcal/ 338 kJ
Tauki 0,5g
tsk. piesātinātās taukskābes ≤0,2g,
Ogļhidrāti 9,8g
tsk. cukuri 5,93g,
Šķiedrvielas 3,1g,
Olbaltumvielas 9g,
Sāls daudzums 100g produkta ≤0,5g.

kaulu-veseliba-logo-web

IMG_0066


PIENA SPĒKS ar rabarberu piedevu

2014. gada 5. augusts

Tikko cepta rabarberu kūka ar vēsu pienu… Šķiet, tas atgādina bērnības vasaras pie omītes.

Sastāvdaļas: biezpiena sūkalu olbaltumvielu koncentrāts, rabarberu sīrups 10% (cukurs, ūdens, rabarberi (6%), aromatizētājs, skābuma regulētājs cironskābe, biezinātājs pektīns), inulīns.
100 ml produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 79 kcal/ 336 kJ
Tauki 0,5g
tsk. piesātinātās taukskābes ≤0,2g,
Ogļhidrāti 9,7g
tsk. cukuri 5,85g,
Šķiedrvielas 3g,
Olbaltumvielas 9g,
Sāls daudzums 100g produkta ≤0,5g.

kaulu-veseliba-logo-web

IMG_0043


PIENA SPĒKS ar šokolādes piedevu

2014. gada 5. augusts

Smaržīga šokolāde un svaigs lauku piens – vai var būt vēl kārdinošāks duets?

Sastāvdaļas: sūkalu olbaltumvielu koncentrāts, sīrups ar šokolādes garšu (cukurs, ūdens, kakao pulveris, aromatizētājs (augļu un dārzeņu koncentrāts: ābols, burkāns, hibiskusroze, melase), stabilizētājs (karagenāns), dabīgā kalcija piedeva (Lithothamnion Calcareum).
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 74,3 kcal/ 311 kJ
Olbaltumvielas 9g,
Ohļhidrātus 8,0 g,
Taukus 0,7g,
Nātrijs 4,75g,
Kalcijs 150 mg.

kaulu-veseliba-logo-web

IMG_0031


PIENA SPĒKS ar vaniļas piedevu

2014. gada 5. augusts

Izsmalcināta pamatsastāvdaļa putojošam smūtijam vai veldzējošam augļu kokteilim.

Sastāvdaļas: sūkalu olbaltumvielu koncentrāts, vaniļas sīrups (cukurs, ūdens, vaniļas ekstraksts (0,2%), aromatizētājs, vanilīns, krāsviela – beta karotīns).
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 73,5 kcal/ 310 kJ
Olbaltumvielas 9g,
Ogļhidrātus 7,8g,
Taukus 0,7g,
Nātrijs 4,75g,
Kalcijs 120 mg.

kaulu-veseliba-logo-web

IMG_0012


PIENA SPĒKS ar zemeņu piedevu

2014. gada 5. augusts

Zemeņu aromāts neatstāj vienaldzīgu. Bet varbūt pievienot arī svaigas ogas tieši no dobes?

Sastāvdaļas: sūkalu olbaltumvielu koncentrāts, zemeņu sīrups 6% (cukurs, ūdens, zemeņu sula no koncentrāta (5,6%), aromatizētāji, krāsviela – sarkano biešu sulas koncentrāts).
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 74,3 kcal/ 311 kJ
Taukus 0,7g,
tsk. piesātinātās taukskābes 0,46g,
Ogļhidrāti 8,0g,
tsk. cukuri 3,8g,
Olbaltumvielas 9g,
Sāls daudzums 100 g produkta ≤0,12g,*
tsk. nātrijs 0,0475g,
Kalcijs 120 mg.

*Sāls saturs ir tikai dabīgā nātrija klātbūtnes rezultāts.

kaulu-veseliba-logo-web

IMG_0090


Smiltenes biezpiena torte ar ābolu ievārījumu

2015. gada 22. oktobris

Izsmalcināta torte ar bagātīgu maigas biezpiena masas kārtu uz šokolādes braunija pamatnes. Visam pāri – salds ābolu ievārījums ar īstiem augļu gabaliņiem, kas kūst mutē.

Sastāvdaļas: ābolu dekormasa24.0%(āboli 60%, glikozes-fruktozes sīrups,ūdens, pārveidota ciete,cukurs, skābuma regulētāji(citronskābe, trinātrija citrāts),  saldais krējums, biezpiens 20.0%, biskvīts ( cukurs, sviests, olas, kviešu milti, kakаo pulveris, vanilīns, sāls) , cukurs, ūdens, dabīga citronu sula, želatīns.

Fasējums: 500g kartona kārbiņa
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 1053kJ/251.4kcal
Taukus 12.2g
t.sk. piesātinātās taukskābes 9.1g
Ogļhidrāti 30,1g
t.sk. cukuri 27,0g
t.sk ciete 1,08g
Olbaltumvielas 5.3g
Sāls daudzums 100g produkta ≤ 0.1g

IMG_3415


Smiltenes biezpiena torte ar ķiršu ievārījumu

2014. gada 4. augusts

Gaisīga biezpiena un saldā krējuma torte ar kārdinošu šokolādes biskvīta pamatni, bagātīgu ķiršu ievārījuma kārtu un veselu ķiršu dekoru.  Skābākam akcentam – dabīga citronu sula.

Sastāvdaļas: saldais krējums, biezpiens, ķiršu dekorogas 17.8% (ķirši 60%,glikozes-
fruktozes sīrups ,ūdens, pārveidota ciete, cukurs, skābuma regulētājs( trinātrija citrāts)
), biskvīts ( cukurs, sviests, olas, kviešu milti, kakаo pulveris, sāls, cepamais pulveris, vanilīns) , cukurs, ūdens, dabīga citronu sula, želatīns.

Neto svars: 500g
100g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 1055kJ/252kcal
Taukus 12.7g t.sk. piesātinātās taukskābes 8.6g
Ogļhidrāti 28.6g t.sk. cukuri 20.4g t.sk ciete 0.82g
Olbaltumvielas 5.8g
Sāls daudzums 100g produkta ≤ 0.1g
Uzglabāt temperatūrā no +20 C līdz +60 C.

_MG_0321-2


Smiltenes biezpiena torte ar marmelādi un cidoniju sulas želeju

2014. gada 4. augusts

Biezpiena torte ar saldo krējumu, gaisīgu marmelādi un mūsu ziemeļu citrona – cidoniju sulas želeju. Torte ir iesaiņota greznā kārbiņā, kas padara šo Smiltenes meistardarbu par lielisku cienastu jebkura svētku reizē.

Sastāvdaļas: saldais krējums, biezpiens 20%, ūdens, cukurs, cepumi( kviešu milti, sviests, cukurs, vanilīns), cidoniju sīrups 10%( cidoniju sula, cukurs), sviests, marmelāde 3.4%(cukurs,ūdens, recinātājs pektīns, skābuma regulētāji( citronskābe, nātrija citrāts), citronu eļļa, safloras ekstrakts),svaigas vai saldētas ogas 3.0%( jāņogas, upenes, smiltsērkšķi) , dabīga citronu sula, želatīns.

Fasējums:
500 g kartona kārbiņa
100 g produkta satur:
14,65 g tauku (piesātinātās taukskābes 12 g)
3,68 g olbaltumvielu
27,8 g ogļhidrātu (cukuri 21,5 g)
Sāls daudzums > 0,1 g
Enerģētiskā vērtība:
268 kcal/1122 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
+2°… +6°C
Realizācijas termiņš:
5 dienas

IMG_0020


Smiltenes biezpiena torte ar žāvētām plūmēm, aprikozēm un plūmju, dzērveņu želeju

2014. gada 4. augusts

Biezpiena un saldā krējuma torte ar dabīgu citronu sulu un smalkiem žāvētu plūmju gabaliņiem liegā plūmju un dzērveņu želejā. Nedaudz eksotiskākam piesitienam – veselas aprikozes!

Sastāvdaļas: saldais krējums, biezpiens 18%, ūdens, cukurs, cepumi(kviešu milti, sviests, cukurs, vanilīns), konservētas aprikozes 7.0%( aprikozes, ūdens, cukurs), plūmju sīrups 2.0% ( plūmju sula, cukurs), sviests, žāvēti augļi 6%( plūmes, aprikozes), dzērveņu sīrups 3.1%( dzērveņu sula, cukurs), dabīga citronu sula, želatīns.

Var saturēt plūmju vai aprikožu kauliņu daļas.

Fasējums:
500 g kartona kārbiņa
100 g produkta satur:
13,2 g tauku (piesātinātās taukskābes 11,2 g)
3,68 g olbaltumvielu
33,6 g ogļhidrātu (cukuri 25 g)
Sāls daudzums > 0,1 g
Enerģētiskā vērtība:
268 kcal/1122 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
+2°… +6°C
Realizācijas termiņš:
5 dienas

IMG_0027


Smiltenes biezpiena torte ar melleņu ievārījumu

2014. gada 4. augusts

Eleganta biezpiena torte ar karalisku piedevu – mellenēm. Tortes pamatā ir Smiltenes biezpiens, uzputots augstākās raudzes saldais krējums un dabīga, spirdzinoša citronu sula.

Sastāvdaļas: saldais krējums, biezpiens 21.0%, melleņu dekorogas 17.8%% (mellenes 70%,glikozes-fruktozes sīrups , pārveidota ciete, ūdens, cukurs, dabīgs aromatizētājs, skābuma regulētājs( trinātrija citrāts)), cukurs, ūdens, cepumi (kviešu milti, sviests, cukurs, vanilīns), sviests, dabīga citronu sula, želatīns.

Fasējums:
500 g kartona kārbiņa
100 g produkta satur:
16,6 g tauku (piesātinātās taukskābes 13,5 g)
4,1 g olbaltumvielu
26 g ogļhidrātu (cukuri 19 g; ciete 0,92 g)
Sāls daudzums > 0,1 g
Enerģētiskā vērtība:
373 kcal/1141 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
+2°… +6°C
Realizācijas termiņš:
5 dienas

IMG_0009


Saldā biezpiena masa ar rozīnēm (svara)

2014. gada 2. septembris

Saldās biezpiena masas sastāvā esošā diētiskā vājpiena biezpiena un maigā saldā krējuma saderīgo duetu veiksmīgi papildina koncentrēta augu valsts esence – rozīnes. Vei ir iedomājams vēl gardāks veids, kā uzņemt dienai nepieciešamo enerģiju un nozīmīgas barības vielas?

Sastāvdaļas: biezpiens(77%), cukurs, saldais krējums, rozīnes(5.5%), vanilīns.

Fasējums:
svara
250 g polipropilēna kārbiņa
100 g produkta satur:
5 g tauku
12,8 g olbaltumvielu
20 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
176 kcal/743 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
+2°… +6°C
Realizācijas termiņš:
5 dienas

salda-biezpiena-masa


Saldā biezpiena masa ar rozīnēm (fasēts)

2014. gada 4. augusts

Saldās biezpiena masas sastāvā esošā diētiskā vājpiena biezpiena un maigā saldā krējuma saderīgo duetu veiksmīgi papildina koncentrēta augu valsts esence – rozīnes. Vei ir iedomājams vēl gardāks veids, kā uzņemt dienai nepieciešamo enerģiju un nozīmīgas barības vielas?

Sastāvdaļas: biezpiens(77%), cukurs, saldais krējums, rozīnes(5.5%), vanilīns.

Fasējums:
svara
250 g polipropilēna kārbiņa
100 g produkta satur:
5 g tauku
12,8 g olbaltumvielu
20 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
176 kcal/743 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
+2°… +6°C
Realizācijas termiņš:
5 dienas

img_8422-2


Saldā biezpiena masa ar tumšo šokolādi

2016. gada 2. novembris

Saldā biezpiena masa no tīrā vidē iegūta piena ar pārbaudītas vērtības – viegli rūgtenas tumšās šokolādes – gabaliņiem ir gardums ar, kas spēj pārsteigt ikvienu gardēdi.

Sastāvdaļas: biezpiens(73%), saldais krējums, cukurs, tumšā šokolāde 9%( kakao masa, cukurs, emulģētājs sojas lecitīns, dabīgais vaniļas aromāts), vanilīns.

Neto svars: 250g

100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 948kJ/227kcal
Taukus 10.8g
t.sk. piesātinātās taukskābes 6.5g
Ogļhidrāti 18.6g
t.sk. cukuri 18.6g
Olbaltumvielas 13.9g
Sāls* daudzums 100g produkta ≤ 0.15g
( * Sāls saturs ir tikai dabīgā Na klātbūtnes rezultāts)
Uzglabāt temperatūrā no +20C līdz +60C.

img_8429-2


SALDĀ BIEZPIENA MASA AR PIENA ŠOKOLĀDI

2016. gada 2. novembris

Saldā biezpiena masa ar piena šokolādes gabaliņiem ir lielisks veids, kā našķoties veselīgi un ar prieku: biezpienā ir daudz olbaltumvielu un minerālvielu, bet šokolādē esošie „laimes hormoni” endorfīni sniedz labsajūtu.

Sastāvdaļas: biezpiens(73%), saldais krējums, cukurs, piena šokolāde 9%( cukurs, pilnpiena pulveris, kako sviests, kakao masa, emulģētājs sojas lecitīns, dabīgais vaniļas aromāts), vanilīns.

Neto svars: 250g

100g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 961kJ/229kcal
Taukus 11.0g
t.sk. piesātinātās taukskābes 6.6g
Ogļhidrāti 19.0g
t.sk. cukuri 19.0g
Olbaltumvielas 14.0g
Sāls* daudzums 100g produkta ≤ 0.15g
( * Sāls saturs ir tikai dabīgā Na klātbūtnes rezultāts)
Uzglabāt temperatūrā no +20C līdz +60C.

img_8426-2


Pilnpiena biezpiens 9% (svara)

2014. gada 4. augusts

Nesteidzīgi izgaršots, šis lieliskais produkts atsauc atmiņā prasmīgas saimnieces mājās sietu biezpienu. Izbaudiet biezpienu kā šķēlītēs sagrieztu uz mīkstas maizes rieciena, tā pievienojot tam medu vai ievārījumu!

Sastāvdaļas: pasterizēts pilnpiens, pienskābo baktēriju tīrkultūra.

Fasējums:
svara
100 g produkta satur:
9 g tauku
16,7 g olbaltumvielu
2,9 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
159 kcal/666 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
5 dienas

IMG_0004_1


Vājpiena biezpiens 0,5% (svara)

2014. gada 4. augusts

Viegls, diētisks biezpiens ar maigām, nedaudz skābenām garšas notīm. Īpašais iepakojums nodrošina drošu transportēšanu un uzglabāšanu līdz 12dienām. Zinātāji iesaka to iekļaut ikdienas maltītēs gan kā pamatēdienu, sajaucot ar krējumu un, piemēram, svaigiem, gataviem tomātiņiem, gan izmantot dažādu pārsteidzošu saldo ēdienu sastāvā.

Sastāvdaļas: pasterizēts vājpiens, pienskābo baktēriju tīrkultūra.

Fasējums:
svara
100 g produkta satur:
0,5 g tauku
18 g olbaltumvielu
3 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
89 kcal/376 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
5 dienas

IMG_0004_1


“Lauku” biezpiens 9% (fasēts)

2014. gada 3. augusts

Izcils biezpiens, kas garšo kā lauku sētā gatavots, neskatoties uz to, ka tā tapšanas procesā izmantotas visjaunākās tehnoloģijas. Iepakots īpašā termoformējošā, hermētiski noslēgtā plastikāta kārbiņā, biezpiens ir ērti uzglabājams un transportējams līdz pat 12 dienām. Cel galdā un iepriecini savējos!

Sastāvdaļas: pasterizēts pilnpiens, pienskābo baktēriju tīrkultūra.

Fasējums:
termoformējoša kārbiņa
100 g produkta satur:
9 g tauku
16,7 g olbaltumvielu
2,9 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
159 kcal/666 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
12 dienas

IMG_0025_1


“Lauku” vājpiena biezpiens 0,5% (fasēts)

2014. gada 3. augusts

“Lauku” biezpiena augstā kvalitāte tiek iegūta, pateicoties jaunajām tehnoloģijām un meistaru profesionalitātei. To var baudīt sagrieztu šķēlītēs, kā sieru, var pievienot svaiga, vijīga medus karoti vai vecmāmuļas gatavotu ievārījumu. Tāpat vājpiena biezpienu ļoti plaši iespējams izmantot dažādu krēmu un bagātīgu pildījumu pagatavošanai. Uzglabāšana – līdz pat 12 dienām!

Sastāvdaļas: pasterizēts vājpiens, pienskābo baktēriju tīrkultūra.

Fasējums:
termoformējoša kārbiņa
100 g produkta satur:
0,5 g tauku
18 g olbaltumvielu
3 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
89 kcal/376 kJ
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
12 dienas

IMG_0021_1


Skābais krējums 15% (fasēts)

2014. gada 3. augusts

Visdiētiskākais un vieglākais no Smiltenē ražotā krējuma veidiem. Tas ir raudzēts piena produkts, kas lieliski noder kā piedeva dažādām zupām: kā aukstām ar svaigiem zaļumiem vai mūsu pašu bietītēm, tā karstām ar dārzeņiem un kūpošu vārītas gaļas gabaliņu katrā šķīvī.

Sastāvdaļas: pasterizēts krējums, pienskābo baktēriju tīrkultūra.

Fasējums:
500 g polistirola glāzīte
100 g produkta satur:
15 g tauku
3,5 g olbaltumvielu
3 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
163 kcal
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
3…7 dienas

IMG_0092_1


Skābais krējums 15% (svara)

2014. gada 2. septembris

Visdiētiskākais un vieglākais no Smiltenē ražotā krējuma veidiem. Tas ir raudzēts piena produkts, kas lieliski noder kā piedeva dažādām zupām: kā aukstām ar svaigiem zaļumiem vai mūsu pašu bietītēm, tā karstām ar dārzeņiem un kūpošu vārītas gaļas gabaliņu katrā šķīvī.

Sastāvdaļas: pasterizēts krējums, pienskābo baktēriju tīrkultūra.

Fasējums:
500 g polistirola glāzīte
100 g produkta satur:
15 g tauku
3,5 g olbaltumvielu
3 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
163 kcal
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
3…7 dienas

IMG_0033_1


Skābais krējums 20% (fasēts)

2014. gada 3. augusts

Īstiem zinātājiem un pavārmākslas lietpratējiem nekā labāka par Smiltenē krejotu krējumu nav, jo tie saprot, ka perfekta kulinārijas šedevra sastāvdaļas ir kvalitatīvas izejvielas, nevainojams meistaru darbs un tas, ko nevar skolās apgūt – īstā jušana.

Sastāvdaļas: pasterizēts krējums, pienskābo baktēriju tīrkultūra.

Fasējums:
200 g polistirola glāzīte
500 g polistirola glāzīte
100 g produkta satur:
20 g tauku
3,5 g olbaltumvielu
3 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
208 kcal
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
3…7 dienas

skabais-krejums20


Skābais krējums 20% (svara)

2014. gada 2. septembris

Īstiem zinātājiem un pavārmākslas lietpratējiem nekā labāka par Smiltenē krejotu krējumu nav, jo tie saprot, ka perfekta kulinārijas šedevra sastāvdaļas ir kvalitatīvas izejvielas, nevainojams meistaru darbs un tas, ko nevar skolās apgūt – īstā jušana.

Sastāvdaļas: pasterizēts krējums, pienskābo baktēriju tīrkultūra.

Fasējums:
200 g polistirola glāzīte
500 g polistirola glāzīte
100 g produkta satur:
20 g tauku
3,5 g olbaltumvielu
3 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
208 kcal
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
3…7 dienas

IMG_0033_1


Skābais krējums 25% (svara)

2014. gada 3. augusts

Krējuma ražošanai izmanto svaigu krējumu, ko ieraudzē ar pienskābo baktēriju ieraugu. Tad to var izmantot gan dažnedažādos salātos un mērcēs, gan sātīgu gaļas un aromātisku zivju ēdienu pagatavošanā un pat konditorejā – krēmiem, tortēm un cepumiem. Apstājies uz brīdi un izbaudi labāko, ko spēj sniegt Vidzemes zemnieki un prasmīgie “Smiltenes piena” meistari!

Sastāvdaļas: pasterizēts krējums, pienskābo baktēriju tīrkultūra.

Fasējums:
svara
100 g produkta satur:
25 g tauku
3,4 g olbaltumvielu
2,7 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
249 kcal
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
3…7 dienas

IMG_0033_1


Skābais krējums 25% (fasēts)

2014. gada 3. augusts

Skābais krējums izsenis ir labi pazīstams latviešu virtuvē un pieminēts jau tautasdziesmās. Vai gan ir iedomājams kraukšķīgu kartupeļu pankūku šķīvis, jeb tradicionālā omītes biešu zupa bez baltas, biezas skābā krējuma pikas pašā viducī?

Šis maigais produkts tiek iegūts, saraudzējot svaigu, dabīgu krējumu no Latvijas laukiem. Zinātājiem nav jāstāsta, ka īsts, tīrs krējums bez nevajadzīgām piedevām kā satriecošas garšas, tā veselīguma ziņā nekad nespēs aizstāt dažādus jaunlaiku izgudrojumus.

Sastāvdaļas:
pasterizēts krējums, pienskābo baktēriju tīrkultūra.

100 g produkta satur:
25g tauku, t.sk. piesātinātās taukskābes 16.6g;
2.8g olbaltumvielu;
3.5g ogļhidrātus, t.sk. cukuri 0g;
sāls* daudzums 100g produkta ≤ 0.1g (t.sk. nātrijs 0.042g).
* Sāls saturs ir tikai dabīgā Na klātbūnes rezultāts.
Enerģētiskā vērtība:
1032kJ/250kcal
Uzglabāt temperatūrā no +2° līdz +6°C

IMG_1449-2


Saldais krējums 35% (fasēts)

2014. gada 3. augusts

Pircēju atzīts un iecienīts produkts jaunā parocīgā un vizuāli pievilcīgā iepakojumā – glītā pudelītē ar skrūvējamu korķi. Ideāli piemērots putošanai un kūkām, arī burvīgu saldo ēdienu, piemēram, gaisīgu banānu uzpūteņu vai aromātisku kafijas krēmu pagatavošanā!

Sastāvs:
Pasterizēts krējums
Fasējums:
230 g pudele ar skrūvējamu korķi
100 g produkta satur:
35 g tauku
2,5 g olbaltumvielu
3 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
337 kcal
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C

_MG_0045-1


Saldais krējums 35% (svara)

2014. gada 2. septembris

Saldais krējums ir termiski apstrādāts piens produkts, kas tiek iegūts no piena, daļēji atdalot piena beztauku daļu. Smiltenē šos procesus veic ar īpašu rūpību – kā ne kā, gatavots taču tiek pašu cilvēkiem. Smaržīga kafijas tase vai milzīga kāzu torte – bez saldā krējuma neiztikt nekur!

Sastāvdaļas: pasterizēts krējums

Fasējums:
200 g polistirola glāzīte
500 g polistirola glāzīte
100 g produkta satur:
35 g tauku
2,5 g olbaltumvielu
3 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
337 kcal
Uzglabāšanas temperatūra:
0°… +6°C
Realizācijas termiņš:
2…3 dienas

saldais-krejums-svara


Saldais krējums 10% (fasēts)

2015. gada 20. aprīlis

Ikvienam, kas rūpējas par lielisku veselību un izskatu – saldais krējums ar pazeminātu tauku saturu. Neaizstājams pie smaržīgas ikrīta kafijas tases un lielisks dažādu vieglu, bet sātīgu mērču pagatavošanā. Izmēģiniet kā ar zivīm vai vistas fileju, tā ar makaroniem vai sēnēm!

Sastāvs:
Pasterizēts krējums
Fasējums:
230 g pudele ar skrūvējamu korķi
100 g produkta satur:
10 g tauku
3 g olbaltumvielu
4 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība:
118 kcal
Uzglabāšanas temperatūra:
+2°… +6°C

_MG_0023 _1


Sviests 82% (fasēts)

2014. gada 3. augusts

No sakulta lauku piena vai svaiga krējuma Smiltenē gatavotais sviests jau izsenis ir pazīstams kā pašu zemē, tā tālu aiz tās robežām. Tas satur daudz vērtīgu vielu: fosfatīdus, olbaltumvielas, minerālvielas, laktozi un vitamīnus. Ideāls kā uz smaržīgas rupjmaizes šķēles, tā cepšanai.

Sastāvdaļas: piena tauki.

Fasējums:
200 g (folijā)
svara
100 g produkta satur:
82 g tauku
1 g olbaltumvielu
Enerģētiskā vērtība:
747 kcal
Uzglabāšanas temperatūra:
+2°… +6°C
Realizācijas termiņš:
30 dienas

_MG_0006-2


Sviests 82% (svara)

2014. gada 2. septembris

No sakulta lauku piena vai svaiga krējuma Smiltenē gatavotais sviests jau izsenis ir pazīstams kā pašu zemē, tā tālu aiz tās robežām. Tas satur daudz vērtīgu vielu: fosfatīdus, olbaltumvielas, minerālvielas, laktozi un vitamīnus. Ideāls kā uz smaržīgas rupjmaizes šķēles, tā cepšanai.

Sastāvdaļas: piena tauki.

Fasējums:
200 g (folijā)
svara
100 g produkta satur:
82 g tauku
1 g olbaltumvielu
Enerģētiskā vērtība:
747 kcal
Uzglabāšanas temperatūra:
+2°… +6°C
Realizācijas termiņš:
30 dienas

_MG_0017-2


Kefīrs ar bifido baktērijām

2014. gada 3. augusts

Šo lielisko, veldzējošo skābpiena dzērienu, kas labvēlīgi ietekmē gremošanas sistēmu un efektīvi pasargā organismu no nelabvēlīgas ietekmes, novērtē teju ikvienā ģimenē. “Smiltenes piena” meistaru radītais kefīrs satur kā vērtīgās pienskābes, tā bifido baktērijas un līdz ar to ir vēl iedarbīgāks. Turklāt, kefīrs lieliski sader ar sasmalcinātiem dārzeņiem un dažādiem svaigiem zaļumiem, piemēram, aukstajās zupās vai dažādos pikantos kokteiļos!

Sastāvdaļas: pasterizēts piens, piena olbaltumvielas, pienskābo baktēriju ieraugi,kefīra sēnīšu ieraugs.

Fasējums: svara
100 g produkta satur: 2,3 g tauku; 3,8 – 4,1 g olbaltumvielu; 4,5 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība: 54,7 kcal
Uzglabāšanas temperatūra: +2°… +6°C
Realizācijas termiņš: 3 dienas

_MG_0018-2


KEFĪRS (1L PUDELĒ)

2015. gada 22. jūlijs

Ar mīlestību aprūpētas gotiņas dāvā vislabāko pienu, bet pieredzējuši meistari prot no tā pagatavot atzīto un plaši pazīstamo skābpiena brīnumu – kefīru. Regulāri lietots, tas spēj palīdzēt novērst dažādas slimības, uzlabot gremošanas procesus un pat paildzināt mūžu.

Protams, kefīrs ir ārkārtīgi populārs dzēriens, taču tā izmantošanas iespējas ir daudz plašākas, nekā vienkārši veselīgs papildinājums maltītei: kopā ar sulīgiem zaļumiem vai linsēklām, gaisīgu kēksu vai pīrāgu sastāvā, piena vietā smaržīgu pankūku sastāvā vai diētiskos augļu kokteiļos.

Tagad Smiltenes piena ražotais kefīrs pieejams arī ērtā 1 litra pudelē.

Neto svars: 1000g
Sastāvdaļas: pasterizēts piens, piena olbaltumvielas, pienskābo baktēriju ieraugi,kefīra sēnīšu ieraugs.
100 g produkta satur:
2.5g taukus, t.sk. piesātinātās taukskābes 1.5g;
Ogļhidrāti 4.5g, t.sk. cukuri 0g;
Olbaltumvielas 3.8-4.1g;
*Sāls daudz. 100 g produkta ≤ 0.1g (t.sk. Na 0.04g)
* Sāls saturs ir tikai dabīgā Na klātbūtnes rezulāts
Enerģētiskā vērtība: 237 kJ/56.5kcal
Uzglabāšanas temperatūra: +2°… +6°C

IMG_1439-2


Piens 2,5%

2014. gada 3. augusts

Kopš neatminamiem laikiem piens ieņēmis īpašu vietu ikvienas latviešu sētas ikdienas maltītē un godos. Tas ir ne vien veselīgs, gards un barojošs, bet arī stiprina imūnsistēmu, visdabiskākajā veidā sniedzot ķermenim tik nepieciešamos vitamīnus un barības vielas. Iztēlojies: skaists, saulains rīts, pa virtuvi skraida smejoši bērni un tevi uzmundrina apziņa, ka priekšā ražens veiksmīga darba cēliens. Bet pirms tam – glāze silta piena un šķīvis spēcinošas pienā, vārītas auzu pārslu biezputras!

Sastāvdaļas: pasterizēts piens

Fasējums: svara
100 g produkta satur: 2,5 g tauku; 3,0 g olbaltumvielu; 4,5 g ogļhidrātu
Enerģētiskā vērtība: 52 kcal
Uzglabāšanas temperatūra: +2°… +6°C
Realizācijas termiņš: 3 dienas

_MG_0029-2


© 2014 Visas tiesības aizsargātas. Mājas lapas izstrāde Wordpress mājas lapu izstrāde un uzturēšana